Metalen gevel en dakbedekking De Felsfabriek

Metalen gevel en dakbedekking De Felsfabriek

 

Initiatief van Nick Boehlee

Nick Boehlee, directeur De Felsfabriek, specialist in laagfels metalen gevel- en dakbedekkingDe Felsfabriek b.v. is een initiatief van Nick Boehlee, die als voormalig directeur van Hafkon veel kennis en ervaring heeft opgedaan op veel hoogfels en laagfels projecten. Dat geldt ook voor de vakmensen die betrokken zijn bij de voorbereiding van projecten en de uitvoering op de bouwlocaties.

Met elkaar willen wij als team inhoud geven aan het onderscheidend zijn in kwaliteit en prijsstelling. Betrouwbaarheid, flexibiliteit en afspraak-is-afspraak, zijn voor ons zeer belangrijk.

Concentreren op laagfels voor metalen gevel en dakbedekking

De start op 1 april 2014 betekent een verder concentreren op het deelgebied laagfels, toegepast op kleine en grote projecten in Nederland en België. Bekijk op deze website, onder de categorie “projecten”, meer over slechts een zeer kleine selectie van de projecten die al gerealiseerd zijn.

De Felsfabriek specialiseert zich daarom in de productie, levering en montage van laagfels metalen gevel en dakbedekking van aluminium, zink, koper, falzinc (aluminium met een zinklaag) en alle daarbij horende zetwerken en toebehoren.

De Felsfabriek vanuit Zaltbommel

De Felsfabriek maakt gebruik van de vertrouwde ruimte in Zaltbommel. Hier was voorheen ook Hafkon b.v., de specialist in hoogfels metalen daken en gevels, gevestigd.

De Felsfabriek maakt gebruik van de vertrouwde ruimte in Zaltbommel op industrieterrein Schimminck. Het machinepark en ook de vakmensen die daarmee werken, zijn berekend op de werkzaamheden die behoren bij de productie, levering en montage van laagfels metalen gevel en dakbedekking.

Nick Boehlee: “Het team van De Felsfabriek zet zich volledig in om uw laagfels metalen gevel en dakbedekking projecten tot volle tevredenheid uit te voeren. Goed voorbereid, perfect uitgevoerd en tegen een concurrerende prijs.”